Salámista
  • O mně
  • Příběh
  • Blog

Blog

Rozhovory u salámu

Neřízená střela Fanda Kšána ml.

Rozhovor s kapacitou české řeznické scény…

Miroslav Panuška, před 5 roky5 roky
Rozhovory u salámu

Příběh prácheňského prasete

Rozhovor se sedlákem Františkem Čížkem ze Střelskohoštické Lhoty o chovu prasat a zemědělství vůbec. Kde jsou slabá místa? A co se naopak za bezmála 30 let od začatků jeho podnikání změnilo k lepšímu?

Miroslav Panuška, před 5 roky5 roky
Rozhovory u salámu

Zemědělec z leknutí

Před patnácti lety dostal po svém nevlastním dědečkovi někdejší tvrz, toho času polorozpadlý statek. Místu s bohatou historií a nádhernými výhledy k nedalekým šumavským kopcům věnuje maximum svých možností a rozhodl se kvůli němu i pro náročnou životní změnu. Lukáš Čti více…

Miroslav Panuška, před 5 roky5 roky
Rozhovory u salámu

Sedlák Ferry Melka

Milý rozhovor o menším rodinném hospodářství u Melků (Cihlářů po chalupě) z Černíče.

Miroslav Panuška, před 5 roky2 roky
Recepty

Jak utopit utopence

Jak utopit doktora utopence.

Miroslav Panuška, před 5 roky5 roky
Recepty

Burger jak z partesu

Jak na echt burger.

Miroslav Panuška, před 5 roky2 roky
Recepty

Vývar jako kráva

Jak na echt vývar

Miroslav Panuška, před 5 roky1 rokem
Recepty

Válíme doma šunku

Zdar a sílu, co potřebujeme k výrobě domácí dušené šunky… Šunkovar Šunkovar je zpravidla kovová forma, do které se maso na šunku vyskládá a po vyskládání zmáčkne víkem tak, aby měla šunka po vychladnutí tvar jako šunkovar (tvar šunky :). Čti více…

Miroslav Panuška, před 5 roky5 roky
Řeznická Tour

Řezníci za Norimberkem

English version of the article is bellow the czech text. (Translated by Jan Štěpánek.) Zdar a sílu, po poměrně dlouhé odmlce se zase rád ozvu, protože to za to stojí. Třetí zahraniční zastávkou bylo ani ne šestitisícové městečko Wassertründingen v Čti více…

Miroslav Panuška, před 6 roky5 roky
Napsali o nás

Příběh hradešického uheráku v tisku

Zdroj: magazín Víkend deníku Právo 17.1.2020

Miroslav Panuška, před 6 roky6 roky

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 3 4 5 Následující
Nejnovější příspěvky
  • Řeznictví Stejskal v Chotěboři aneb nejlepší Lovečák na Vysočině
  • Řeznický šampionát World Butchers’Challenge 2025 v Paříži
  • Ve službách Farmy Zelený
  • Den řezníků & Butcher Wars – 1.12.2024
Rubriky
  • Napsali o nás
  • Recepty
  • Řeznická Tour
  • Rozhovory u salámu

  • O mně
  • Příběh
  • Blog